Mijn vrouw versieren

Het was rustig op het kantoor en had met Diny afgesproken dat, wanneer ik thuis zou komen wij de kerstboom zouden optuigen, ik vroeg aan Johan of het goed was dat ik naar huis zou gaan en vertelde wat de plannen waren. Wanneer jij hulp hebt om je vrouw te versieren zei hij dat roep je mij maar, ik zal er aan denken zei ik en weet dat hij Diny een mooi wijf vindt en zij heeft ook geen hekel aan hem. Zal ik dan vanmiddag je kerstpakket komen brengen vroeg hij die smeerlap wilde haar natuurlijk weer eens zien, ja is prima zei ik wij zijn toch in huis.

Thuis gekomen gebruikten wij de lunch en gingen daarna de spullen van zolder halen ook de boom wat een nepper is. Toen wij een poosje bezig waren stelde ik aan Diny voor dat zij zich zou uitkleden en dan ga ik jouw ook versieren ja dat zou je wel willen en hoe dan, vroeg ze. Nou wanneer jij naakt ben kan ik ook ballen aan je tieten hangen je tepels zijn daar mooi dik voor en wanneer Johan komt moet ik zeker zo blijven lopen van je, nee natuurlijk niet en hij zou bellen wanneer hij kwam en dan is er tijd genoeg om je weer om te kleden. Ik zag dat zij in twijfel stond doe alles maar uit zei ik nog een keer. Goed voor één keer zei ze en ging naar boven om even later in haar badjas weer naar beneden te komen daaronder was zij naakt.

Ze deed de gordijnen wat dichter en trok de jas uit daar stond zij spiernaakt en nu vroeg ze, wacht maar zei ik en zette haar in de hoek waar later de kerstboom zou komen. Uit de doos haalde ik een paar ballen met die knijpertjes er aan en pakte een borst maakte die lekker bol zodat de tepel goed ik was en zette daar het knijpertje op met die tandjes. iet doen gilde ze dat doet gemeen zeer, kun jij wel hebben zei ik wanneer ik tepelklemmen plaats moet je er ook altijd even aan wennen en liet de klemmen los. Mooi gezicht zei ik die ballen aan je tieten en plaatste de tweede, ik deed een paar passen achteruit pakte mijn fototoestel en maakte een paar foto’s. In een flits zag ik de auto van Johan die even later aanbelde. Wie is dat vroeg Diny verschrikt ik ga wel kijken zei ik maar Johan niet want die zou bellen maar hij was het wel. Ik legde mijn vinger op mijn lippen als teken zeg niets en nam hem mee naar de kamer daar stond Diny nog, dat is mooi zei Johan zo kerstboom wil ik ook we in huis hebben. Diny deed nu ook geen moeite meer om zich te verbergen en bleef zo staan en ik haalde uit de doos een klein schommeltje met een engeltje er op en liep naar haar toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *