Alleen thuis

Het was 9 uur morgens. De kinderen waren naar school vertrokken en Britt zat dromerig in de canapé, bezig met een derde tas koffie. Zij was nerveus zonder te weten waarom. Na het vertrek van de kinderen, kroop ze normaal terug onder de dekens voor een paar uren extra rust, alvorens een nieuwe eenzame dag aan te vatten in haar houten blokhuis. Britt was een veertigjarige, zwartharige vrouw van 1,62 meter, ietwat aan de mollige kant met een een goed ontwikkelde boezem en een knap ovalen gezicht. Zij was geen werkelijke schoonheid, maar de meeste mannen vonden haar nochtans attractief. Zij nipte opnieuw aan haar tas en zuchtte haast onhoorbaar. Ze droeg een wit kort nachthemd dat slechts de helft van haar volle, licht gespreide dijen bedekte. Alleen zijnde hoefde ze zich niet te bekommeren om de zichtbaarheid van het witte strookje stof dat nauwelijks haar intieme plaatsje bedekte. Haar linker hand viel als bij toeval tussen haar benen, terwijl ze zich achterover liet zakken in de zachte rug kussens.

De duim raakte het vochtig reepje stof dat zich tussen de twee volle lippen had geperst. Deze toevallige aanraking veroorzaakte een heel bekend aangenaam gevoel, maar zij wilde niet opnieuw tot masturberen laten verleiden. Zij had dit pas gedurende de onrustige nacht gepraktiseerd en het had haar niet de verwachte voldoening gegeven. Nochtans bleef ze de duim bewegen, en de lange nagel schuurde hoorbaar over de dunne barrière. Zij spreidde haar dijen iets verder naar buiten. Ze sloot de ogen en genoot van de groeiende opwinding teweeggebracht door die de zachte aanraking over dat verborgen knopje dat hunkerde naar meer attentie. Zij wist dat er geen terugweg meer zou zijn indien ze niet onmiddellijk ophield met zichzelf te kwellen. Maar het gevoel was zo overheerlijk en haar duim cirkelde rond het duidelijk afgetekende knobbeltje, trillend tegen de doorzichtige stof. Ze was zo ijverig geconcentreerd op die aangroeiende lawine diep in haar onderbuik, dat ze de wagen niet hoorde die voor haar huisdeur stopte. Het was de brood leveringsdienst, verzekerd door Paul. Ze had juist de hinderende stof van het minuscule slipje terzijde geschoven en haar middelvinger tussen de gezwollen lippen laten glijden, toen de deurbel genadeloos rinkelde en haar wanhopige poging om die ondraaglijke opgekropte seksuele kwelling kwijt te geraken abrupt stopte. Zij begreep meteen dat zij het brood moest aannemen en betalen, maar ze besefte eveneens dat ze slechts een nachthemd droeg. De bel rinkelde voor een tweede maal en ze besloot te openen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *